Online en offline volledig ontzorgd

Alle tools in eigen huis

XLscherm is onderdeel van Heay internet & marketing, specialist in online en offline marketingcommunicatie. Met onze brede ervaring weten we jouw website (ontwikkeling en beheer), online marketing en offline promoties trefzeker met elkaar te integreren. De inzet van het mobiele LED-scherm geeft een geweldige extra mogelijkheid om een campagne, evenement of promotie onder een breed publiek zichtbaar te maken. Zowel indoor als outdoor!

Inzet video marketing

Als allround communicatiebureau doen we ook de opmaak van alle content, of het nu gaat om een enkele afbeelding, een reeks impactvolle visuals, of een pakkende bedrijfsvideo. Onze expertise garandeert een naadloze integratie met de technische mogelijkheden van het scherm, voor een presentatie die indrukwekkend effectief is.



Bekijk de video Download folder

We hebben alle tools in huis om jouw bedrijfsactiviteit, actie, evenement of jubileum in de picture te zetten.

Online en offline ontzorgd

Voor bedrijven, evenementen en (dorps)feesten

XL Scherm, als onderdeel van Heay Internet & Marketing, is de partner in alle PR-werkzaamheden rondom jouw volgende (bedrijf)evenement. Van rondwegborden tot een huis-aan-huis flyer campagne, social media promoties en een nieuwe website en – wij verzorgen het complete plaatje. 

Klaar om impact te maken?

Neem vandaag nog contact op met Hendrik van XLscherm en ontdek wat de flexibele huur mogelijkheden van ons LED-scherm zijn!